» kaos

hade hoppats att min arbets kolega skulöe missa bussen i dag xp jag förstår inte hur hon tänker när hon jobbar. hon velar runt hela jävla rutinen som jag är van vid. 1 hälpa till sängs, 2 tillsyns rond vid 22-00, 3 rond vid 3-5 och sen svara på larm. jag vet inte ens hur i helvete hon kom ihåg vilka hon skulle till... hon hade typ 7 ronder på hela natten och tvinga med mig runt till alla. asså dwt funkar inte att göra så, man väcker ju dom hela tiden.... och sen så sa hon att vi måste stanna tills dagen kommer och löser oss och att vi inte har något att säga om det.... bullshit säger jag bara! så hon menar att jag måste stanna tills dagen kommer in till den avd jag är på (när dom redan är i konferens rummet precis utanför avd, där de sitter och snackar med de andra om saker helt utanför jobbet) så att jag missar min buss som går 7.02 och måste vänta 30 på nästa! fuck no! anyway så gick jag ut 55 och sa att jag måste hinna med min buss så här är rapporten för avd och gick.
och så förstår jag inte hur de fördelar arbetet? jag e helt förvirrad när jag ska jobba (med henne ) de andra jag har jobbat med har fungerat bra och jag har kunnat vara på en avd hela natten men här så är man på ex 3 själv och sen går man till 4 med person 1 och sen till 3 själv och sen till 4 med en person 2 och har hand om avd 1, 2 och 4. sen går person 2 till avd3 med person 1 och sen kommer person 1 till avd 4 med mig och så ska hon gå en till runda och sen efter det så är det är det kaos då jag inte vet vad jag håller på med medans jag blir beordrad att springa på onödiga larm och annat skit fram tills 7..... jag e helt förvirrad och trött på detta att jag bara vill spy xp jag fattar knappt hälften av vad jag precis skrev xp

swn har mitt tålamod försvunnit helt efter de 2 år på sahlgrenska. jag håller inte tillbaka för fem öre när hon irriterar mig. vilket jag tror att hon märker. och jag har till och med sagt till henne att jag är super förvirrad över hur hon sköter detta på natten och att det är 20x bättre panerat på alla andra ställen.
Men det är bara henne som tur är som beter sig såhär. de andra jag har arbetat med vet att man inte kan hålla på så som hon gör.
sen så är det jobbiga också att hon måate ifrågasätta allt jag gör! som om jag är 5. sånt gör mig vansinnig (samma som på sahlgrenska) frågar vad jag gjorde hos boenden aom larmat eller vad de ville...hela tiden. shit chilla lixom.

nä nu orkar jag inte mer
gonatt xp



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo