» last night in Sthlm

I dag har vi spenderat en hel del på stan i sthlm, och hunnit med att se den dagliga paraden men jag och Sanna tyckte nog att det var roligare att kolla in de asiatiska turisterna som stod oh fota varandra framför paraden.
Sen så har vi tagit det ganska lungt i dag. Min morbror Peter från Idre kom i dag och knacka på helt oväntat, men det var kul att träffa honom innan man sticker.

Här kommer en lite bild med Missan --->


» I sthlm

Sitter just nu i sthlm med familjen o Sanna. Vi alla e sjukt rötta men har ingen vidare lust att gå och lägga oss än. I morrn bär det av ner till stan för att handla de sissta sakerna som behövs innan jag åker. På väg hit så var det så mkt dimma så man såg knappt art man körde, helt vitt överallt.


» last night in gbg

Äntligen så har jag packat ner ästan alla saker och mitt bagage väger ca 26 kg vilket e 6 kg övervikt :S måste fixa det innan måndan.
Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder men kom på att minneeskortet till kameran sitter i stora datorn som just nu ligger nerpackat i väskan =_=


Träffar toki nere vid cetralen i morrn o får låna en väska till kameran och hämtar upp Sanna, sen bär det av till sthlm.


Jag är ganska kräsen när det gäller musik och lysnar mest på rock,drumbass, japansk musik lr rock/pop men avskyr rap och svenska låtar(sjunger på svenska) men denna låt tycker jag är väldigt skön.

» paus

Kommit hem för att äta mat, men drar ut nu igen. Vi ska till IKEA för att köpa ev täcke mm

 


» lee

snart drar jag ut och fixar det sissta inför resan. Har lekt en stund framför spegeln med den nya kameran :P lägger upp lite bilder senare i dag.

» 4 days

Födelsedagsfirande och sissta gången jag vandrar dessa gator tillsammans med min vän^^

I dag blev jag bara så sugen på att köpa en systemcamera, vilken tur att man har med sig en person som har lite mer koll på kameror än vad man själv har. Men jag älskar den och här kommer några bilder från den i dag.

 

Toki

Toki låna kameran ett tag :P

Sitter med Tokis kamera

Joel o jag på Joe Farellis, fia mammas födelsedag, tur att den var innan jag åkte iväg till Japan.

Mamma får vara med i bloggen i dag även om hon vill eller inte^^

Super god Lax, toh med min rosa kamera.

Skum bild...


» Boots

Snygga ankle boots från Topshop, vill ha men e lite för dyra för mig just nu:P

 

Bild: Rumi fashiontoast.com


» Ny blogg

Nu har jag startat en ny blogg som kommer enbart att handla om vad jag gör i Okinawa^^
Det är inte en helt ny blogg utan en gammal blogg som jag har haft innan denna som jag inte har velat ta bort, dock är alla gammla inlägg raderade.

Den e inte helt färdig renoverad och har just nu inga inlägg men lägger upp ett senare i kväll, jag kommer nog att fortsätta med denna blogg men kanske inte uppdatera så mkt, vi får se hur det blir^^

http://nyxos.blogspot.com/

Gillar igentligen blogspot mer än blogg.se eftersom man kan göra mkt roligare saker där och layout mm är enklare.

» cold

Hemma hos mig just nu ser det ut som ett bombnerslag! jag sitter och små packar men jag kan inte packa allt eftersom det är en hel del jag behöver att använda innan jag åker vilket resulterar med att det ligger utspritt över hela rummet i ställer :P Det är däremot 7 dagar kvar tills jag åker men jag har fortfarande inte riktigt greppat att jag inte ska komma hem på över ett år.

 

I dag så satte jag på elementet för första gången sedan somras, det e svin kallt i rummet.

 

 


» On broken wings I'm falling

Jag ryser när jag hör denna person sjunga^^
Har inte lyssnat på alter bridge på jätte länge men denhär låten är sjukt grym och jag äeligt talat ryser när jag lyssnar på den. Hans röst påminner mig oxå om Creeds sångare.

On broken wings I'm falling
And it won't be long
The skin on me is burning
By the fires of the sun
On skinned knees
I'm bleeding
And it won't be long
I've got to find that meaning
I'll search for so long


» No big deal, just 8 days left...

Making of some characters.
Liten skiss när jag hade tråkigt en kväll framför tvn.
Jag har gjort en ny blogg här på blogg.se men funderar på att fortsätta att använda denna blogg i ställer (lite kämpigt att hålla koll på två när man knappt har tid med en). Men jag har hört att jag inte har internet där jag ska bo så det kommer nog ta ett tag innan jag bloggar därifrån, fixar nog japanska bredband i fall det måstes. Och jag kanske i så fall börja skriva på engelska i stället för svenska... vi får se^^


» old photos

Nu har jag äntligen gått igenom alla mina bilder och skrivit ut de som ja ska ha med mig till Japan. Men jag hitta en sjukt snygg bild jag tog för ca 3-4 år den när jag var med min fd kompis Maria i en pitzeria, då vi såg en kille i punk kläder och en lång svart pälsrock, han såg sjukt snygg ut och man kunde tro att han kom direkt från ett utklipp från ngn modemagazin.

Danger radio - Slow dance with a stranger

 



» kramp i armen

Snart så ska jag lägga mig, han inte uppdatera i går eftersom jag var hos Toki. Vi var ganska upptagna med att spela guitar hero :P Andra gången jag spelar det och jag e redan fast, om jag inte skulle till japan så skulle jag ha köpt det direkt^^

http://www.mannythemovieguy.com/images/guitar_hero.jpg


» smooch

Så söööt, tror jag dör ^^
Jag satt och smålog genom hela låten.


» Free People: Rainbow Fishtail Braid

Hur man gör en läcker "fishtail" fläta. skulle vilja testa om jag hade längre hår ;)

 

How to Create A Bright Fishtail Braid photo 1

 


» Monday

Luve Tokis hat!

 


» My Neko


» Japanese Eye candy

Träffa Thilda i dag och man kan säga att hon hade med sig en hel del "eye candy" från Japan^^ Jag blev helt förälskad i dessa böcker hon hade köpt sig där borta, Och inte nog med det så hade hon köpt spelen med :P



» ilandsproblem

Hatar reklamen för ensam mamma söker som poppar upp nästan varenda gång man ska se ett youtub avsnitt...

» The vampire diaries s2

Jag har precis sett det nya avsnittet av vampire diaries säsong 2 och jag kan lätt säga att serier börjar äntligen bli bättre^^
Tycker så synd om Damon, han är kär i både Elena och katherine men båda är kära i hans bror stefan. Förstår inte varför eftersom Damon är sjukt mycket snyggare och roligare än Stefan XP


Låten över till vampire diaries är (Taylor momsen)Make me wanna die by The Pretty Reckless.
Lagt upp musikvideon på FB men glömmt att lägga upp den här^^ hon har en otrolig röst för att vara så ung.


» My blog list

Jag har börjat att planera lite vad jag ska lägga upp för nya roliga saker på bloggen och hur min reseblogg ska se ut mm. Men just nu så tänkte jag lägga upp de (Svenska)bloggar som jag följer slaviskt just nu :P

GOSSIPS.SE

Japp, jag är en följare av skvallerbloggen gossips :P dock läser jag varken amir, paow, kissie lr dessies bloggar eftersom jag tycker att de e så tråkiga... Men som sakt var så älskar jag skvaller tidningar mm så det är inte konstigt att jag läser skvallerbloggar då med.


Isabelles blogg har jag bara upptäkt nyligen men är redan fast för den. En blogg om hennes liv och mycket kläder plus att hon är en duktig fotograf och har en färgstark blogg.

lisaplace

Hon uppdaterar inte mkt nu mera men tycker alltid att hennes klädstil är sjukt snygg och är väldigt inspirerande.

heygia
Mathilda, fotomodell för bubbleroom. Hon är också en nyupptäkt blogg men SJUKT snygg klädstil! vill kopiera typ varenda plagg hon har på sig.


Cimon som många känner igen från paradise hotel (förra året om jag inte minns rätt) Han skriver och uppdaterar inte sin blogg lika mkt som innan men hoppas att han kommer i gång igen för det är alltid roligt att läsa det han skriver^^


Och så får vi ju inte missa lilla Emmy, love her blog! alltid lika rolig att läsa och hon har också börjat att uppdatera mera. Samma som Isabelles blogg så är hennes färgglad och sjukt grymma kamera bilder.



lol så lägger jag så klart upp min gullunge etersom hon klaga sisst på mig ^^ haha nej skoja bara men ärligt så följer jag hennes blogg varje dag och förhoppningsvis så uppdaterar hon. Hon börjar att komma igång igen nu vilket e roligt att se. Jag skulle klassa henne som mest en fotoblogg men handlar också mycket om henne och hennes liv. (love her photos, grym fotograf)

» The room

Silent hill 4 - the room har ett av de läskigaste spelintron jag någonsin har sett, spelet är däremot inte lika bra som silent hill 2-3 :P

 

 

Så blev jag tvungen att lägga upp silent hill 2 och 3s intro här med^^

 

 


» Nothing

Har haft en lat dag i dag. Har inte lyft ett finger:P

 

nothing to say...


» shaking

 

LOL its all a big blur!


» We were the kings and the queens

Läste lite om denna film först men tyckte att den verkade ganska mesig eftersom det handlar om ugglor men efter denna trailer så funderar jag starkt på att kunna betala 100 kr för att se den på bio. (eller så är det bara för att mitt favoritband spelar trailer musiken som gör att trailern blir spännande.)

 


» plopp

Kolla vad som poppa upp framför oss i bilen i går.


snacka om trött :P


» don´t move



» Last weekend in the woods

Hello^^
Har inte gjort mkt i dag, träffat Toki och fotat lite (får se när bilderna dyker upp från henne :P) men nu sitter jag i stugan för sissta gången detta år :P

 

 


» † Cross





I want them so baaaaaad!

» My leather



Har möblerat om i mitt rum för att komma åt alla saker bättre och kastat ut en hel del onödiga saker jag har sparat på. Fast jag känner mig lite desorienterad så fort jag kommer in i rummet ;P

Cupcakes!!




» Xx


Ruskigt bra låt!


» Rensning

har storstädat mitt rum för sissta gången det här året^^
Mår fortfarande skit, men hoppas att det går över snart :P