» My blog list

Jag har börjat att planera lite vad jag ska lägga upp för nya roliga saker på bloggen och hur min reseblogg ska se ut mm. Men just nu så tänkte jag lägga upp de (Svenska)bloggar som jag följer slaviskt just nu :P

GOSSIPS.SE

Japp, jag är en följare av skvallerbloggen gossips :P dock läser jag varken amir, paow, kissie lr dessies bloggar eftersom jag tycker att de e så tråkiga... Men som sakt var så älskar jag skvaller tidningar mm så det är inte konstigt att jag läser skvallerbloggar då med.


Isabelles blogg har jag bara upptäkt nyligen men är redan fast för den. En blogg om hennes liv och mycket kläder plus att hon är en duktig fotograf och har en färgstark blogg.

lisaplace

Hon uppdaterar inte mkt nu mera men tycker alltid att hennes klädstil är sjukt snygg och är väldigt inspirerande.

heygia
Mathilda, fotomodell för bubbleroom. Hon är också en nyupptäkt blogg men SJUKT snygg klädstil! vill kopiera typ varenda plagg hon har på sig.


Cimon som många känner igen från paradise hotel (förra året om jag inte minns rätt) Han skriver och uppdaterar inte sin blogg lika mkt som innan men hoppas att han kommer i gång igen för det är alltid roligt att läsa det han skriver^^


Och så får vi ju inte missa lilla Emmy, love her blog! alltid lika rolig att läsa och hon har också börjat att uppdatera mera. Samma som Isabelles blogg så är hennes färgglad och sjukt grymma kamera bilder.



lol så lägger jag så klart upp min gullunge etersom hon klaga sisst på mig ^^ haha nej skoja bara men ärligt så följer jag hennes blogg varje dag och förhoppningsvis så uppdaterar hon. Hon börjar att komma igång igen nu vilket e roligt att se. Jag skulle klassa henne som mest en fotoblogg men handlar också mycket om henne och hennes liv. (love her photos, grym fotograf)


elin
29 September, 2010 - 20:40 / BLOGG: http://www-elinbus.blogg.se/

riktigt bra bloggar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo