» dinner

I går var jag över hos toki och åt middag med några av hennes tjej komisar. god mat och skräckfilm på det. kom hem vid 3 på natten xp
» IG» upside down

Här är en riktigt vacker film!! varför kan inte filmer som denna spelas på bio? Jag skulle absolut betala 100 + för att se denna på bio! jätte vacker film jag såg härom veckan och kan inte sluta att tänka på den.
 
Två (jordar) twilling planeter med två egna gravitationer svävar över varandra. Saker/människor på den ena planeten kan inte falla ner på den andra och de brinner upp om det sannar för länge på "fel" planet. På ett berg möts två människor som blir förälskade i varandra, men de kan aldrig vara tillsammans.
 
Den som har gjort denna film är ett geni! älskar den.
 

» cinema

 Helt otroligt att han kan göra en hel låt (instrument och allt!) endast med sin röst!!!
 
orginal
 
 

» new start

nä fy vad jag har blivit dålig på att äta bra och rätt på det senaste. känns som om jag bara har ätit skräpmat... nu ska det i alla fall bli en ändring! från och med i morrn blir det endast vegetariskt och mycket nyttig juce/smoothies! hittar så mycket inspiration från instagram varje dag och kommer definitivt att testa några av de goda smoothies som finns där.


» smulan

a commission for my coworker!


» lights
» insta


» best cat slow motion ever!!!!

 

» toki

har träffat Toki flera gånger i veckan pga att jag har varit ledig och att hon har bytt jobb,

vilket har varit jätte kul!


» inspiration

charlot-te:


Things I find strangely pretty: dust swimming in the afternoon sun.

i’ve been waiting for this gif to pop back up in my dash for forever
dustttt
Thomas Hooper @ Saved Tattoo

» the host

var med Toki i söndags och såg filmen the host. den var annorlunda och väldigt fin, rekommenderar den starkt xp


» art
» easter

vi åkte upp i fredags till stugan för att ta det lugnt i naturen men typ allt som kunde gå fel gick fel xp mammas fyllning i ena tanden lossna, fick en spricka i rutan och när vi väl var framme hade vattnet frysit till is i rören så det blev att vi åkte hem igen och sov över hos mamma. men det var mysigt och jag e ledig hela veckan så jag måste verklig

en ta tag i min målning nu. xp