» The walking dead

åååh har suttit och kollat på the walking dead seson 4 idag och väntar ivrigt på det sista avsnittet som kommer i morgon XP Har aldrig tänkt på den fina musiken som spelas i bakrunden på varje avsnitt tills jag kollade på denna säsong.
 
 » 3 weeks

 

» I can't sleep T.T
» Vice

Spännande dokumentär om "kriget" i ukrina. En brittisk journalist är i mitten av allt som hände denna och förra månaden i ukrina och visar hur folk hjälper varandra och står upp mot orätvisan i deras land. Vad som får mig att beundra detta folket är hur angagerade och hjälpsamma de är. En kille som jobbar som arrangör för events bygger och tillverkar vapen och sköldar. Folk städar upp och reparerar statliga hus som de har occuperat samtidigt som  de vet att de inte kommer få pengar på flera månader eftersom de inte jobbar. Detta får mig att inte ge upp hoppet för mänskligheten.
Detta får mig också att fundera på i fall någongång i framtiden om det kommer ett outbreake av ett virus/zombies mm att folk faktiskt kan, och kommer att överleva tack vare sin vilja att överleva och ta viktiga roller, beslut mm.
Själv tror jag att Tv spel som ex militär, survival games mm kommer til stor nytta när såna här saker inträffar.

» working nights again

Jobbar natt i dag för första gången på 2 månader! så klart hamnade jag på samma ställe som idioten jobbar plus att hon jobbar just denna natten var ju också en bonus... men men, för tillfället går det bra, inga magsmärtor så jag tror att jag kommer kunna jobba 1 natt i veckan nu framöver.» heaven knows

 

» The milky way 360°

 
'
 
 
 
HERE

» The family xp


» jump!

 

» Lexi walker

 Shit vilken röst denna 11 åringen har! helt galet!
 
 

» instagram

oj! satt och letade genom inläggen efter mitt senaste instagram uppdatering och märkte att det senaste (riktiga) jag la upp var i december! ...ups...
aja nu kommer en photo bomb från instagram!

» neutered kitty...

 

» videos!

 

» 2 weeks and open eyes

 

» 可愛い子猫ちゃん
» The world is amazing

 

» lol

 

» more pictures

 
 

» Navis kull!

Kan inte förstå att det gick så fort! Vi trodde att hon bara var skendräktig men det visade sig att Sparrow aldrig var kastrerad som vi trodde att han var. så nu har vi 4 st småttingar här hemma. Vi kände att det började att röra sig magen i söndags och nu denna torsdag så ploppade småttingarna ut kl 8 på morgonen!