» Keys


KeypersCove
Hittade precis dessa sjukt snygga nyckelhalsband på en deviantart sida. Vill ha alla men synd är att de kostar nästan 400 kr styck!


» OMD

13 September O.O


» Alexander Wang


ALEXANDER WANG Fall/Winter 2010/2011
Director: Craig McDean
Model: Abbey Lee


» The private lifes

Jag vet inte vad det är med denna film som gör den så speciell. Kanske beror det på de otroligt sköna karaktärerna eller att två av mina favoritskådespelare är med, hur som hellst så kan jag se denna film om och om igen.

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/08/The-Private-Lives-of-Pippa-Lee-Poster.jpg


» Hurts

Att ta ett varmt bad har aldrig kännt så här bra :P lol, har sjukt ont i hela kroppen och huvudet känns som om det är i ett vakum, men det mesta försvann nu efter ett varmt bad.


» coffee


» Nichijoubi

ush, håller på att bli förkyld. Jag har inte tid att bli sjuk nu! Har så mkt jag måste hinna med innan jag sticker. Ska i alla fall träffa Toki i morrn och köpa hem saker jag behöver till Japan.
Frozen flower - ett måste för de som älskar sorgliga filmer.

» Apple taste

Jag kom hem levande i natt! Dumma bussar slutade gå när jag skulle hem så jag fick gå och kom hem kl 5.
Men jag hade jätte kul i går, Sofis vänner kom och en av hennes killkompisar var typ tänd på mig och pusha bort alla andra killar som kom och ville dansa T_T Men jag känner att de ställerna jag var på (nivå) är riktigt överskattade ställen, kan ju inte ens dansa utan att få ngn som "torrjuckar" mot en. Tyvärr blev vi ditdragna av ngra andra, fick dock syn på stylisten Bobby där och fick sedan reda på att både Paow och anagina var där med men såg dem tyvärr inte.

I går så hann vi oxå med att testa på att röka vattenpipa, ganska ok men blev helt yr o snurrig eftersom man inte fick ngt syre när man rökte.

lol ser smått nerdrogad ut XP

Min nya resväska, jag får i alla fall syn på den när vi kommer fram till japan :P
» I will always be here

 

Jag och Toki i dag, vi promenerade hela dan i dag och satte oss tillslut vid Tin-Tin för att få lite mat i magen^^ Srsly, detta är absolut ngt jag kommer att sakna när jag e i Japan, bara att kunna gå runt och prata med Toki. Vill packa ner henne i en resvästa och ta med henne dit T_T Kommer att sakna dig såååå!!!!!

 

hihi oförberedd men ändå bra bild!Love

Haha Toki lär mig att posa med fejan, ser alltid så sur lr elak ut när ngn ska ta kort på mig :P

Såå gott, så mätt


» Toki, Nyxx

Mjahallo--
Har varit ute med Toki i dag och gav henne en present! ett personligt namnsmycke från Zweet´s


» Hate CSN

Vakna 2 gånger i natt för att det blåste kuling och hela dan har det sedan fortsatt att blåst och regnat! skitväder! Men har suttit med CSN nu och äntligen hittat alla papper som ska skickas iväg, plus att jag måste dra till skolan för att hämta intyg mm :P

Jag drar till Secondhand i morrn för att kolla lite (måste hitta ett skärp), Torsdag Toki!!

BTW checka in denna blogg, min favorit just nu^^

HERE


» Klaxons

Denna ligger på repeat på min mp3 dassa dagar^^

 


» 100822


» träningsvärk i morrn :P

Nu är jag hemma igen efter nästan 7 timmar i stan med Toki^^ men vi fick en hel del kort. Vi kolla på Trollkarlens lärling och den var ganska grym för att ha varit en disney film.

kaffeburk - 0.1L

kaffe - 0.05L

toki happy

ett försök till grupp foto:PJust det glömmde nästan, jag klarta provet och sticker till okinawa! kommer att blogga därifrån under ett år!

» Shopping

Väntar på att dessa rackare ska komma med posten^^

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/396015-0014_1?$productLarge$


» stressig morgon

Alltså vilken dag! Kunnde inte sommna i natt, låg och vred och vände på mig men tillslut somnade jag runt 2 - 2.30 gick upp 7.30, och sedan stack till spårvagnen. Men när jag väl satt på spårvagnen efter att praktiskt taget sprungit för att hinna med så märker jag att det är fel spårvagn...=_= men som tur va så kom jag fram i tid och fick äntligen gjort provet. Jag vet ärligt talat inte hur det gick men det känndes ok.

Ska iväg i morrn till stan och träffa Toki och äta samt gå på bio. Hennes present är dock inte klar än så hon får vänta ngra dar till XP

» klantigt....

Det har varit en stessig dag för mig i dag. Började med att jag skicka de ett mail till min lärare om vilken sal jag skulle vara på i morrn men så var jag ju tvungen att lägga mig eftersom jag hade jobbat natt så när jag vakna hade jag två mail, ett kl 7:45 vilket det inte stod ngt på alls sedan ett kl 12:55 "du har tentan i dag kl 13:40" Jag då som praktiskt taget sitter och sover kollar lite snedt på klockan...13.30. Så jag slänger på mig kläder och sticker i alla fall dit (som tar ca 30 min) och väntar på läraren.

Jag var super stressad eftersom jag hade bokat mig på lördagen så jag blev ju helt tagen av att jag skulle ha den i dag, vilket betyder att de har gjort fel och satt mig på fel dag. Men jag hade tur eftersom jag fick tag i mina lärare och de gav mig en tid i morrn kl 10:00 i lärarens rum, lol ska göra provet själv med läraren :PHaaaaai!

» Maddi jane

Denna lilla 11 åriga tjej har en sådan otrolig röst! plus att hon liknar huvudpersonen i Vampire diaries :P

 


» Last night

Snart bär det av till sissta natten som jag jobbar nu i sommar, men innan det så ska jag bara vänta på att min frisör kommer över för att klippa mig :P Jag kan ju säga att det är super najs att kunna lägga upp sitt eget schema hur man vill jobba osv men nu när jag har sommarjobbat efter ett fast schema så känns det nästan skönare på ngt sätt.  

Innan jag glömmer bort dessa,
Här kommer lite bilder från i helgen^^

 

OMG det brinner!

vi är lite pyromaniska i vår familj, jag och morfar i alla fall, vi elda upp ett jordgetingsbo brevid vår stuga. Ett tips använd Radar! mkt effektivare ;P


» My? Apartment

Ok, det här e tredje gången jag skriver detta inlägg eftersom jag först råka ta bort sidan och sen crasha datorn så nu sammanfattar jag bara lite snabbt om vad jag skulle ha skrivit.
Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska göras provet som avgör i fall jag åker till Okinawa i ett år eller stannar hemma och vidareutbildar mig till sjuksköterska. Men jag tror det kommer att gå ok, såg att på det senaste provet så hade jag bara ETT poäng från G, skit irriterande.

Jag fick också reda på att jag har fått en 2½ rummare nere i stan på prinsgatan, jätte glad men känns ändå lite onödigt eftersom jag ev ska till Oki lr så blir det att jag ska plugga till SSk utanför göteborg, men jag ska i alla fall kolla in lägenheten innan jag bestämmer mig.


» Dredg

Found a new band!

» ;Weheartit

 

 

 

 


» The glory

Nu ska jag äntligen försöka att att ta tummen ur röven och börja blogga lite mera. Det känns som Jag bara har sovit, jobbat och pluggat de senaste veckorna och inte hunnit njuta något utav sommaren vilket jag tycker är riktigt hemskt eftersom jag älskar sommaren och avskyr vintern som har varit så lång och kall i år. Jag ska kanske upp till stugan nu i helgen lr så stannar jag hemma och träffa toki som inte har varit hemma på ett bra tag, vi får se hur jag känner mig.

Jag fick ner Spotify för ngra dagar sedan och jag kan säga att jag är ganska disappointed, inte alls vad jag hade förväntat mig. Hittar inte alls de band jag tycker om och mitt tröga mobila bredband gör inte saken bättre :PNågon som njuter av solen i alla fall


» Våfflor

Ja, då jobbar man natt igen och vad kommer Sofi och Julia på att vi ska göra? jo göra våfflor (det vill säga att jag gör våfflor åt dem) Men det e kul och tydligen är jag den enda som har skills in the kitchen :P


» connected

För en gångsskull så har jag en av mina bärbara datorer med mig till jobbet och det känns så skönt att sitta med den på sin egen avdelning utan att bli störd.. ja jag är inte helt själv för Sofi sitter brevid med exakt samma dator som jag fast blå. Hon sitter och skriver en bok som jag är jätte sugen på att läsa när hon väl är klar med den. Vi har en hel del gemensamt vilket är jättekul, det blir inte lika tråkigt på jobbet som det kan bli annars.

Jag har helt glömt att lägga upp bilder på mina nya gråa converse så jag kommer att lägga upp ngra bilder i morrn när jag kommer hem.

chuu~

Gammal bild men ungefär så här ser det ut nu när jag har pluggat framför datorn :P