» nyan~

så urgulliga >.<

 


» Nebula is home

Nu har "lilla" Nebula kommit hem! jag var så nervös när jag höll i henne, kändes som om jag skulle göra sönder henne :P Efter att ha glott på henne i ett X antal timmar XP så tog jag lite kort^^ Visade henne för pappa och han var lika impad som mig. så otroligt detaljerad och välgjord.

 

enormt packet!

lol så många boxar!!! jul~

wigs :P

An epic box in a box.

jag skaka nästan när jag tog i henne, hon var större än vad jag hade trott!!

bubblewrap mumy!!!

söta fötter~

så vackert ansikte!!!

head cap off O,O

Lila wig...

blond wig

lol ursäkta röran! håller på att flytta^^


» *evil laught*

I lördags handlade jag en hel del saker från IKEA och jag ska ut ev nästa helg iväg till ikea igen för att köpa mer =.= Och så i morse på jobbet fick jag ett sms av mamma som har tagit emot ett ganska stort paker till mig XP undrar vad det kan vara...? *evil laught*

» No rest fór me...

I helgen kommer mycket! Ska redan idag iväg och träna.
sedan ska jag till Kristin och kolla på en bokhylla som jag ska få och sedan åker jag till IKEA och frölunda torg för att handlar inför flytten (mest småsaker, handlar stora saker så fort jag får nycklarna till lägenheten).
Sen är jag inbjuden till fest på Sticky men det får jag se i fall jag orkar med för jag ska även ut på söndagen till Rockbaren med Chiaki och ev Toki + en hel drös med andra personer. Fast jag måste palla mig hem ganska tidigt för jag ska upp kl 6 nästa dag =.=

» Att se fram emot~

Några saker att se fram emot^^

* Ny lägenhet
* Lägenhets shopping
* Snart löne-dag
* Halloween
* Födelsedag
* BJD
* Julafton
* New Coin fig
* Ai no kusabi remake
* Australien resa


Göögle XP


» puuuuu~

Denna helg har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och försökt att packa ner alla mina böcker. Jag har så många böcker!!! =_= och så snubbla jag förstås över min box med tekningar som jag då var tvungen att kolla igenom *Nostalgi~*, men jag kom på att detta e den första helgen jag e hemma sen jag kom tillbax från japan. har alltid går ut o träffat Toki lr Chiaki lr haft något annat för mig.
Jag har ett problem :P vad jag ska klä ut mig till halloween????? T.T


» packing

Jag måste bara säga att även om jag älskar att packa så har jag blivit lite trött på det. Packat i japan för att komma tillbaka till Sverige, Packa upp alla saker här och nu packa ner allt igen för att packa upp det i min nya lägenhet=_= Jag flyttar dock in den 1 december men det e en hel del att packa innan dess och jag vill gärna se hur lägenheten ser ut innan jag köper mig en ny säng mm


» Last night

I går kväll från mitt jobb.


» OMG

Jag har inte velat säga något i förväg men nu när det är bekräftar så...Jag har fått en lägenhet!!!
Japp, en liten etta och jag är jätte glad! På torsdag åker jag till hyresvärden och skriver på kontraktet.


» My dream bjd


» Dreams

Jag har haft så många konstiga drömmar nu det senaste. Och det värsta är att jag kommer ihåg nästan allt i drömmarna. I går så drömde jag att jag och mamma gick ner för att hälsa på vår nya granne under oss och han var en skitstövel Xp kanske det beror på att de som bor under oss är väldigt högljudda av sig. Vi har aldrig haft grannar under oss, det har varit en firma som har varit under oss sen vi flytta hit.


» Wee

Jag fick reda på att jag har ev en visning på lägenhet !! jätte glad, hoppas att jag får den för den låd väldigt nära mitt tränings ställe och nära en jätte köpcenter~


» -3

Fy Satan v kallt d var I morse!! -3 grader! Och full måne oxå xp


» Nitro

Shiki and military Akira


» Ben

This is Ben.
He doesn't talk that much, just stands there in the corner.


» Linser

Linser är något som jag alltid har trott smaka väldigt äckligt och likadant med bönor men efter att jag har börjat köpa mer eko mat och äter mer vegan mat än vad jag har gjort innan så har jag fastnat för både linser och bönor. Speciellt röda ^^ riktigt goda och jag säger bara, testa!


» Ebba in progress ~

Inte riktigt färdig än så lägger upp en bättre bild när den e klar xp


» Playing

Sitter just nu och "spelar@" mitt nya spel, Deus ex~ Lol, e inte bra på first person spel, så jag låter honom göra the dirty work ^^.


» origami~

Jag gjorde ngra origami till Kristin för hon fyller 51 och jag e helt fast! jätte kul, speciellt svanarna!
om ni vill lära er att vika så ladda ner en origami app till iphone som visar exakt hur man viker dem.

image descriptionimage description


» Melancholia

Måste bara skriva lite om denna film när jag ändå kommer ihåg den ^^
Kollade på den för ett par veckor sedan och tyckte den var en av de underligaste filmer jag någonsin har sätt. När jag läste om själva handlingen blev jag väldigt glad, äntligen en film som är lite annorlunda!

Dock var den väldigt seg i början och jag ville ge upp ett antag gånger eftersom den var så otroligt lång! men jag kollade färdigt och det slutet kommer aldrig att lämna mina tankar!
(och så ville jag ju kolla på den för att Alexander Skarsgård är med  ^^)

 

 

 

 


» voices

Ush va arg jag är! Vaknade upp av att två män som bor här i närheten prata så jävla högt så att man hörde det ända in till mitt sovrum! asså kl 9 på en söndag kan man la dämpa sig lite lr? De hade fest i någons lägenhet i går natt, men sånt stör jag mig inte alls på, d e lugnt men när d e på morgonen blir jag sjukt sne =_=

Blir lite gladare av detta :P


» Fika!!

Var och fika med Toki i går ^^
Alltid lika kul att prata med henne, hon är en lite pratkvarn XP
» King of Thorn

Ett nytt supervirus har drabbat mänskligheten, så kallad "medusa viruset" vilket gör att människor förvandlas till sten och dör. Regeringen har kommit på ett sätt att "bevara" eller "försäkra" sig om att mänskligheten kommer att leva vidare genom att frysa ner ett antal utvalda människor medans de försöker att hitta ett botemedel mot viruset. en när de väl vaknar upp ur sin"cold sleep" så märker de att något är fel. Hela kapsel rummet är täckt med ros taggar och alla ställer samma fråga, how long have we been asleep?


» Stäääda~

Ska nog packa ner alla saker jag inte använder i kartonger så jag får lite mer plats i rummet....=_=


» Earthquake

D e lite lustigt att så fort jag känner av att ngt skakar så tror jag direkt att det måste vara en jordbävning. Man kan ju säga att Japan har satt ett spår i mig, det samma gäller när SMHI varnar för orkaner som ligger nära Sverige och när den väl är som närmast så känns det bara som en relativt stark storm för mig, ingenting i jämfört med okinawas tyfoner. ^^

Saknar min "andra" familj. xp


» Siberia

Lights nya album e ute nu!!!! super happy!!!» Blogg.se app

Fy satan, jag var så trött i går efter jobbet att jag somna kl 10 på kvällen Xp


» Please....

Bild : Flickr


» busy busy~

jag hade jätte kul i helgen när jag stanna över hos Toki^^ vi tog en lååååång promenad i förrgår kväll och det var väldigt häftigt med all den dimman som låg över fotbollsplanerna och inne i skogen. Och så på morgonen gick vi till hennes arbetsplats och tränade en stund.

Jag köpte äntligen en ny datastol!!! har tagit mig år men äntligen köpte jag en och den e så jädra skön!