» Yoga

Eftersom det inte finns ngt gym i närheten och att jag inte har tid att gå till ngt gym har gjort att jag har börjat känna mig väldigt trött och seg. Det hjälper mkt när jag är ute och går långa sträckor ex för att handla mat, gå ända bort till Nagata eller till Naha men jag saknar pilates, yoga, dans mm som jag gjorde mkt hemma. så jag har börjat att ha egna små "yoga pass" här hemma med hjälp av "Tara Stiles".

Har följt vissa av hennes Youtube videos nu i två veckor och har gjort morgon, efter skola och kvälls "pass". Jag har tyvärr inte gjort dem varje dag eftersom jag har varit ganska stressad det senaste och inte orkat men när jag väl har gjort dem så känns det så jädra skönt! Hela min kropp sträcks ut och jag e öm på flera olika ställen jag aldrig har varit öm i förut, speciellt rygg partiet. Jag följer dock bara hennes videor eftersom dom hon gör inte är allt för svåra och att dem inte är för långa och du kan bestämma själv vilka olika övningar du vill göra.

 

ex video: Morgon rutin^^

 


» Studenten^^

Grattis Brorsan!!



» I'm tempted...

 

Funderar på att shoppa lite XP

 

 



» Devi update

Fick ett mail i morse om Devi!! Han mår jätte bra och har blivit behandlad för ringorm. Han ska snart iväg till sin nya familj i Amerikanska basen.

Hihi, va stor han har blivit >.<

"He is a huge love bug. He is going to his new home tomorrow."


» Black leaves

Vi promenerade lite i dag efter kl 15 för att köpa lunch och shit vilken röra!! gatuljusen inne på campus var alla stilla på gul men som tur var så är det inte många bilar under söndagar. Sedan såg vi sönder slitna grenat, upprivna träd och stora arbetsbord och kylskåp ute mitt i ingenstans =_= bild bomb :P

Vet inte varför men efter tyfonen så blev alla blad på vissa träd helt svarta, kan ha berott på att saltvatten från havet svepte in under natten.

 

enorm :P

har ingen aning vart dessa kom ifrån O.O

halv gran XP

Neko-chan~ T.T

I just got so mad >.<

haha!

i dont know where to go?

skylten e borta...

kylskåp=_=

En Rachael till salu... XP

Go natt~


» I survived... kind of

God morgon kl 11.50 =_=
kollade just ut genom fönstret och allt jag kunde se var en massa smuts och löv fastklistrade på min balkong dörr, och när jag kollade ut så såg det ännu värre ut än vad jag hade trott att det skulle se ut.

btw i går, vi hade ett typhoon party och samtidigt satt vi tjejer inne i Rach rum och drack och prata (rach lekte med björnarna =_=) och jag sprang ut lite då och då. Men vi såg att all ström försvann för de husen mittemot oss på olika delar av stan och vi fick höra att det har varit blackouts överallt i hela okinawa... men vi hade fort ljus mm fast det var vi som fick den allra värsta delen av tyfonen över oss...

Mysigt fönster

Dessa träd var täckta med gröna löv i går =_=

Allt har slitits sönder...


» Swedish frog dance and humping bears...

oh well the typhoon is gone now T_T Men det e så tyst o skönt! kan nog faktiskt sova i natt. Detta var den färsta stormen jag ngnsin har varit med om, det läskigaste var när balkongdörrarna började att skaka och verkligen buckla inåt pga trycket utifrån.



Detta var under dagen innan tyfonen kom över oss.

megane usagi~

 

Kolla in typ i mitten av videon så dansar Rach "swedesh frog dance" och skrattar som en svensk person =_=

Haha, hennes "sexy man" har ngt som rinner ut från näsan :P

this looks so wrong ---

Sanna stopped by...

i dont know what happend here =_=

Ngra försökte att stänga dörren men det gick inte så bra.

sprang ut och lekte med Mikael och de andra killarna mitt i stormen XP

film mitt under den värsta stormen, höll på att flyga iväg och det låg hela trädgrenar överallt!

fight!!!

 

Rach med byxor på huvudet =_=

Denna e ng den värsta videon jag ngnsin har filmat!!! rach "leker" med sina gosedjur...


» what im doing now :P

lol, tror jag börjar gilla australiensk rugby :P Australian rugby is... Interesting \(//∇//)\sitter och tittar på en mach just nu med Rach och Jam samtidigt som vi dricker sprit XP

(sorry for bad pic)

 

outside =_=, cant even see the buildings anymore...

preparation for the typhoon XP

 


» Super Tyfon Songda!!

jag hoppas att de inte stänger av strömmen i helgen eftersom det ska komma in en jätte tyfon =_=
Jag kollade upp lite på internat om tyfonen songda som just nu passerar Filippinerna, den ligger just nu på en klass4 vilket är det näst starkaste av de alla (klass 5 är värst) men vi hoppas på att den ska gå ner till en 3 innan den kommer rakt över Okinawa. just nu ska jag ner för att köpa en jätte vatten dunk och lite annat i fall vi blir av men ström och vatten. just nu e det ok, ganska dimmigt och regnar en del av och an. Tyfonen kommer under lördag natt, söndag morgon så den har helt förstört vår helg som vi hade så fint planerat XP

om ni vill kolla lite mer om tyfonen sök "typhoon Songda" på Youtube så kan ni se den.

Den lila fläcken på kartan över under texten Hong kong.

Nere i vänstra hörnet, den kommer att gå över Okinawa och i utkanten av Honshu (japan, main land).


» wanna have

Jag måste ha detta spel!!!

Jag kan säga att jag gillar att spela spel men det måste vara ett spel som verkligen har en grym storyline, intressanta karaktärer och grym grafik. Jag har så mga spel som jag inte orkar spela efter som jag har sjukt svårt att fastna för dem. men när jag väl hittar ett som jag gillar kan jag inte slita mig från det.

 

ex:

Heavy rain, Lamento, Togainu no chi, Alan wake, Monster hunter och Silent hill.

 


» overslept...=_=

Lol, försov mig i dag och missa första perioden=_= not good...
men jag mötte upp de andra efter och sen gick till andra perioden, okinawisk kultur. :P


» hihi


» Up and away!

I dag åkte vi kl 11.30 till Naha för att shoppa :P köpte min två tröjor och ngra grammatik böcker =_= hoho

men vi hade kul, vi var inte tillbax förrän kl 19 och då var vi sjukt trötta.

 

 


» keeki!!

i dag, tog en fika på ett konditori ^^

 


» Min outfit

Varmt~ =_=
min outfit i dag, en tunn tröja med lace öppning på ryggen och ett par tunna shorts och det var fortfarandelika varm...

 


» Nagata~

i dag ska vi gå till Nagata för att handla lite böcker och nya copic markers mm
och det e as najs väder!!!

min frukost i dag~


» pizza

Har inte mått jätte bra i dag heller och har fortfarande svårt att somna på nätterna. Men vi åkte iväg till Nishihara city runt 18 tiden för att äta middag och handla lite mat :P Jag köpte mig faktiskt en mixer :P Nu ska de göras smoothies!! låter dock sjukt mkt så jag får göra det under dagen och när min granne inte e hemma :P

första pizzan detta år !

i går :P


» We want you!

sorry igen för en dålig updatering denna vecka men jag har inte mått bra alls. Orkar inte heller ta upp det här men jag hoppas att jag blir bättre snart.

i går var vi på utflykt med klassen till Koza, en liten stad som hade en känsla av hur okinawa såg ut efter amerikanaarna kom. Riktigt amerikaserat område men ändå väldigt fint.

Love it here!

 

lol, knökad buss :P

gravar...

 

i see...


» thanks Rach...

Getting a fried cockroach from Rachael Gardiner tomorrow~ (−_−;)

» ame~

Jag är så trött på detta regn!!! har regnat nästan konstant i hela maj nu T_T I morrn ska vi tydligen ut på utflykt, hoppas att det inte regnar allt för mkt bara.

Ush, nu är det bara ca 3-4 månader kvar tills jag ska hem T_T vill inte!!! haha, men en sak ser jag fram emot. Just nu letar Toki efter lägenheter inne i stan och hon ska tydligen på visning snart för en tvåa i avenyn. Måste dock hitta jobb och ev fortsätta japanskan, men måste ta ngra prov efter jag kommer tillbaka till sverige igen för att fortsätta annars måste jag vänta i ett halvår innan jag kan fortsätta japanskan. Och! jag har ev kommit in på sjuksköterska linjen i Borås men jag vet inte om jag vill bli sjuksköterska lägre eftersom jag har tröttnat en hel del inom det området, speciellt inom äldrevården. vill verkligen inte tillbax dit, Personalen är otrevliga och är alltid lika sura och typ hatar sitt jobb, de äldre är inga bättre. Jag hatar verkligen när man försöker att hjälpa ngn och den personen är så otrevlig tillbaka.


» I want~

I really, really, really really! want u~


 ~Devon Rex~




And now I want u too~




~Sphynx~




» Chi-sa- of doom!!!

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har varit "sjukt"(de vill säga migrän) i söndags och i dag så jag skippa skolan i dag. men ska gå i morrn.
Fick reda på att jag ska hålla tal med Stephanie under en utbytes program för Kobe studenter i juni... kunde inte precis tacka nej när Soujima sense kommer upp och frågar och lägger till yaritai desu ne (du vill göra det eller hur~?) på slutet av frågan...=_=

är kommer lite bilder på Rach armar, (hade tråkigt under en lektion förra veckan, så Rach armar fick ta smällen... XP)


» Svenskt paket!

hej!
Nej, jag har inte blåst iväg ;P blev bara en stormig morgon under kvällen försvann den som tur var.
I dag bara för en stund sedan ringde en postman nere i kaikan och undrade om jag kunde komma ner och hämta ett paket, förstod då att det måste vara mammas paket från sverige ^^

Yeey! Svensk frukost, äntligen!!
Jag älskar maten här i Japan men de har tyvärr skit mat till frukost... Tror mest ppa av att e äter men middagsmat till morgonen medans vi (jag) i sverige är vanare med lite nyttigare frukost som ex: mörkt bröd och havregrynsgröt. Här finns inte sån mat till frukost, bara flingor eller ljust bröd dränkta i socker =_=

Knäckebröd, grovt bröd, havregryn, mannagryn, kaviar och Japanska pengar ~ XP



» typhoon

just nu sitter jag och äter frukost och kollar ut på ovädret utanför. Fick reda på att det e typoon varning i dag... men tyvärr så måste vi till skolan ändå =_= känner mig sjukt seg och ont i halsen, hoppas att de skickar hem oss under dagen.

i går åkte vi iväg med lilla Devi och hoppas nu att han får ett bra hem T_T


» EGG

Egg

 

köpte denna tidning i går XP

Sitter och avgudar alla dessa söta små asiater med sjukt läckra kläder! för er som inte läser Fokis blogg lr har ingn aning om vad denna tidning har för slags klädstil, kolla upp gyaru^^

 

hittade denna stip i tidningen, la upp bara en bild av den, kanske förstår när det står "I Love blow-jobs" som huvudrubrik =_= Lite konstigt när detta e en fashiontidning som tjejer mellan 11 - 20 köper =_=

 


» bye bye T_T

I dag skulle egentligen Devi åka iväg till djurskydds centret i camp foster men tydligen hade ngt blivit fel och det blir i morrn i stället. Kommer sakna lilla Devi men han behöver faktisk få vaccinera mm hos veterinären, tror att lilla Devi har ringmask för han börjar bli kal på vissa ställen och flagnad hud under vissa ställen. så jag håller mig på avstånd just nu och låter han inte vara i sängen lr andra ställen som är svår tvättade.
Det var så varmt i dag så till och med Devi började att flämta som hundar gör bara för att det var så varmt!


» 28 but feels like 32...

Jag har haft så tråkigt i dag =_=
Men! i morrn ska vi promenera bort till ett köpcenter där man kan köpa Böcker och copic pennor, dock kommer det ta ca 40 min att gå dit och 40 tillbax i 28 grader, Men det kommer att kännas som 32!!!!! och super kvavt och fuktigt för på måndag kommer det att åska och blixtra nästan hela dan!!!! ㅠ_ㅠ

going to bed now~


» Ganguro~

Nu vet jag vad jag ska klä ut mig till nästa halloween ^^

btw, de två förra inläggen tog mig ca 30 min att skriva =_= min Svenska har blivit hemsk... XP


» Jishin

AAh detta e ingen ledighet!
Det ska ha varit golden week men vi hade lektioner nu i måndags och i dag fredag... ush så tråkigt, men det hände lite roliga saker i alla fall. Först så kl 8.25 innan vi skulle börja lektionen så kände jag av en jordbävning XP hihi kul~ det var en ca 5.6 på skalan men man kände hur huset vajade :P Rach var för upptagen med att skicka sms så hon kände knappt av den, lol ironiskt, de första 2 jordbävningarna sov hon igenom och den tredje så var hon klarvaken men för koncentrerad för att känna av :P

Sen så hade vi Roleplay i klassen i dag, jag och Doko hade våran tillsammans och vi var sisst. Medans alla andra före oss pratade så märkte vi hur de inte var fullt pålästa och hur korta deras var, när vi skulle upp så pratade vi utan papper och levde oss in i rollerna vilket alla var impade utav! Både Soejima sense och våra klasskamrater var impade hur vi kunde allt utantill och hur "smooth" vi talade. Happy~


» The summer is here

Tänkte att jag skulle ta och berätta lite om min nya klass mm.
Som sagt så har jag gått upp ett steg i min utbildning därmed fått nya klasskamrater, de flesta från Tai, Taiwan och Kina så de e lite udda...
En sak jag stör mig sjukt mkt på är att det är två Kinesiska killar i vår klass som e så störande under lektions tid. De sitter och pratar med varandra på Kinesiska, medans läraren pratar och man hör knappt ibland vad hon säger, både jag och Rachael e super irriterade på dem...

Efter att ha bott här i snart ett år så har man kunnat skilja av hur Kineser, Koreaner, Taiwaneser och Japaner beter sig.
Detta är dock min egna uppfattning utav hur jag uppfattar dem som går i min klass, så jag drar ex inte alla kineser över en kant bara för att jag pratar om dem i min klass.
anyway...
Kineserna och Amerikanen i min klass är sjukt självgoda och ibland riktigt oförskämda.
De tror att de kan japanska så mkt bättre än oss andra och ibland ser ner på oss vilket inte alls e trevligt och när lärarna kommer in så SKA man vara artig och säga ex Ohayou gozaimasu men de säger Ossu vilket man använder mer till sina vänner.

Koreaner e mina favoriter dock^^ tjejerna i Korea har ngt som man kan kalla "Prinsesskomplex", de beter sig som små bortskämda prinsessor och vill bli behandlade som så och Koreanska killar är nästan allt för snälla. Men de Koreanska tjejerna i min klass e allt från bortskämda, de är ngra av de snällaste människor jag ngnsin har träffat. De Koreanska killarna är killar som betalar för dig, köper dig saker, basically gör allt för sin flickvän. Det har jag märkt av en hel del av de koreaner som har gått i min klass. plus att jag älskar språket^^

Taiwaneser har jag inte så mkt "experience" av, förutom att deras språk är lika irriterande och hemskt som kinesiska...=_= Låter som om de är 12 åringar som konstant gnäller...


» Regn, fuktighet och Criminal minds

Sitter och kollar på criminal minds med Jam och Rach medans vi leker med Devi =P Det e så tråkigt att när man väl e ledig så öser det ner utomhus, skit att regn säsongen har kommit =_= men det e varmt åtminstonde.

Outfit för ngra veckor sen :P


» Water house