» DRAMATICAL MURDER

Har inte varit så aktiv de senaste dagarna pga...ja ett spel =_=
Spelet heter Dramatical murder och kommer från tillverkarna Nitro+ CHIRAL, de som även har släppt mina andra absolut favorit spel som Lamento, Togainu no chi och Sweet pool.


När jag först såg Dramatical murder trailen så tyckte jag inte alls om den, den hade en alldeles för "ljus" tema för att vara ett Nitro+ CHIRAL spel som har ett mer mörkare och mer disturbing tema i sina spel.



Men så i veckan så såg jag en AMV från Dramatical murder och jag vet inte vad som fick mig att vilja spela men den AMV´n visade en mycket mörkare sida av spelet som jag inte har fått se innan. Jag borde ha förstått att Nitro+ CHIRAL inte sviker sina fans så lätt.

dessa spel går ut på att välja "rätt väg" en karaktärs route för att kunna komma vidare i spelet. oftast i dessa spel finns både en eller flera good/bad endings.

 

Mitt absolut favorit spel från dem är förstås LAMENTO som har det absolut bästa handlingen, karaktärer och miljön någonsin.

Strax därefter ligger båden Sweet pool och Togainu no chi. Jag spelade togainu no chi mest för att jag fastnade för AkiraXShiki, själva handlingen i spelet var inte så speciellt märkvärdig enligt mig men ändå ok. Sweet pool däremot hade en så läskig och messed up handling att man bara drogs in i den.

 

 

Main characters the games, Youji (SP) Akira (TNC) Konoe (Lamento) and Aoba (Dmmd)

Dramatical murder var väldigt svår att förstå till en början. Det berodde inte på min japanska eftersom jag knappt behövde använda min ordbok till denna men det jävliga var att när jag väl hade avslutat en Rout så tänkte jag...Va fan gick allt ut på? Jag hade ingen som helst aning va fan poängen med hela spelet var. Så jag fortsatte med en annans rout med exakt samma frågor som innan. Men så kom jag och tänka på en sak som jag kola upp och visst stämde det. Man var tvungen att gå igenom alla fyras rout´s för att kunna få den sissta, RIKTIGA slut =.= Snacka om irriterande.

Så jag ville verkligen inte sluta spelet i undran, jag förstod fortfarande inte varför Aoba har ett evil alter ego och vem det var som sprängde tornet eller varför han helt plötsligt förändrades i Koujakus bad ending. så  jag var tvungen att spela vidare. Jobbigaste av allt var att man är tvungen att börja om från början när man spelar den allra sissta Routen...

 

Ren <3

Ren <3 (true route)

Jag var väldigt överlycklig över den mörkare temat som dök upp lite då och då, Nitro+ CHIRAL vet hur man får en person att känna sig obekväm/rädd på ett bra sätt i sina spel.

 

 

och så får vi inte glömma att det inte bara är mörka spel utan också att det alltid finns humor XP

creepy... =_=




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo