» brainwashed

     
jag är så glad att jag inte är upfostrad i en kristen familj. jag är glad över att jag inte har blivit "hjärntvättat" av folk som sätter en fantasifigur högre upp än sin familj eller sig själv.
Jag ser absolut ingen logic i att en gud  har skapat liv på denna planet, och jag avskyr kristna som försöker att tvinga på sin tro på andra (alla är inte lika dessa jag uppger är de åt det mer extrema hållet.) . Sitter mest och skrattar åt deras argument som är så korkade att jag inte kan förstå att dom själva inte hör hur dumt det låter.
 
Sverige i dag är ett ganska ok land som de flesta inte tror eller bryr sig om religon men om man tittar på usa ex så är det helt galet hur republikanen har ett så stort inflytande på människorna. republikanerna är emot allt som inte har med gud att göra ex homosexualitet, abort, gämliket, vetenskap mm om de hade fått komma till makten hade nog usa gått tillbaka till medeltiden igen där kvinnan inte får ha någon åsikt över sin kropp eller som det är i ryssland, homosexualitet skulle vara olagligt. jag tycker även att det är fel att i den amerikanska skolorna ha kristendomen/relionen i deras historieböcker.  
 
här är några videos av "vettiga" människor som jag följer på youtube.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo