» Holy mother of........GIVE MEEEEEEEE!!!!!

 

» <3 Steampunk

 

» oldies

 

» two more xp

 

» filming

I går drog jag och Joel ut i snön för att filma och shoppa lite. Det var galet kallt men så vackert med all snö som hade kommit under natten. Dock var det väldigt jobbigt att gå hem på morgonen när ingen plog hade plogat vägen =_= Det samma kommer hända i dag... fast som tur är så jobbade Foos med mig i natt så det blir lite roligare att promenera hem i dag.



Bilder från förra veckan

» I want one....so bad!


» this is sooo awesome!


» januari 2014

Kommer försöka att göra en video för varje månad med lite småklipp från saker jag gör. Det kommer inte bli jätte grymma och välgjorda videoklipp, detta är mer som en träning för mig själv och bara lite kul för er att se :P

» inspiration

 

» so true






» I see fire

Sen jag har sett the hobbit har jag blivit lite väl obsessed med deras "ending songs". så vackra!
 
 

» lol whot?

 

» inspiration

 

» Matcha

shit det var länge sen jag drack matcha! så många minnen kommer tillbaka när jag nu sitter vid datorn och sippar på mitt gröna te...


» inspiration

Sara Fabel är en stor inspirationskälla för mig. Mobbad i hela sin uppväxt och fortfarande kraft kvar för att flytta utomlands och uppnå sitt livs passion!
 

» fika

fika i dag med Toki, dock e det mindre kul att komma hem och läsa en massa negativt från henne om mig på blogg/instagram... schysst vän....


» last day on närcon!

Denna dag har varit mycket bättre än den i går! Känndes att det var alldeles för många småungar i går som var med och i dag var det mer vår ålder som kom. plus en massa mer tävlingar/ sketcher mm att kolla på och sysselsätta sig med när man inte hade något att göra. 
dock märkte vi att vi inte hade tagit så många bilder :P mest filmat så vi kommer ev gå i morgon på morgonen en snabbis för att ta lite mer kort mm innan vi åker hem vid 10.30.
 

» närcon!!

Nu e dag 1 avklarad, dock filmade vi endast och kommer att fota i morgon!
Dock kan jag inte sova.... 
Sov från kl00 till 4 i går och var vaken fram tills 21-21.30 då vi la oss och sov fram till 23.30...sen har jag varit vaken fram tills nu 4.00....
Jag e så jäkl less på att inte kunna sova på nätterna längre. det har gått jättebra frams till december då jag har haft galet svårt att sova på nätterna...får försöka att få insömnings/sömn tabletter utskrivet när jag kommer hem igen..
 
 
joel in the background on a girls instagram :P
 
 
 
 

» närcon 2014

sitter o väntar på tåget...
 

» haha omg

 

» the last time

sissta gången jag jobbar här på uggledahl (i morrn med dock xp). kommer ringa in till bemanningen och säga att jag klarar inte av att jobba med en så lat/kontroll freak som hela tiden ger mig order.... så trött på skiten. som tur är så jobbar hon inte i morgon.

» Break Out of Your Comfort Zone


» 2014

fin start på det nya året med att jobba...Hur som helst nytt år och nya möjligheter!
Dessa är mina mål för 2014...
* komma igång med träningen (duh)
* testa/gör nya saker
* ev körkort
planerade saker 2014
* närcon
* london
* högskoleprovet
* norge
* träffa Thilda i sthlm
* tatuera mig
 *way out west
* Australien/New Zealand eller japan