» Im alive at least

sitter i international student center och har fatt tag i internet ;P ska fixa till min dator i dag. Just nu kanns det ok att vara har men de dagarna innan jag kom hit har varit jobbiga och jag typ ville bara hem. Men jag ska forsoka i en vecka till och se hur jag vill gora. Det kanns nastan som om jag skulle ha akt hit som turist i stallet for student eftersom jag kanner mig sa instangd pa skolan mm. Sa jag ger det en vecka till och om jag inte trivs hoppar jag av och tar ev in pa hostel har lr drar till tokyo ngra veckor och aker sedan hem. ta det inte pa fel satt, jag gillar mitt rum har och jag alskar Okinawa, det ar helt otroligt har och jag alskar klimatet men det ar skolan jag inte pallar de forvantar sig oxa att man ska prata flytande japanska som basic elev vilket ar sjukt svart eftersom jag inte har pratat alls mkt japanska i sverige sa det har jag ganska svart for oxa och sa var det att jag kanner mig instangd och inte kan ga sa som jag vill. Och ingen av lararna kan engelska... fail for deras reputation...
men jag stannar pa skolan i en vecka och se hur jag mar annars sa byter jag mitt visum till turist och reser runt lite!! Sedan jobba och soker till nurse nar jag kommer hem igen. Sen blir det en resa till till japan med familjen och en till med Toki om hon fortfarande vill aka till sommaren!!!


Vid varat universitets omrade


Haneda hotel,Innan vi akte till Okinawa. btw holl pa att do i den trojan >P Ni ska se mitt har i denna fuktiga klimat ser inte klok ut, mitt har e helt okontrolerbart.
kan platta haret pa morgonen och sa fort jag gar ut sa blir det vagigt direkt ;P

Min "chuuta`s" bil (tutor) hennes namn ar Chiaki och utan henne skulle jag nog inte ha orkat stanna kvar pa skolan.


Jag och Mikael testade "habusake"... ja bilden nedanfor forklarar nog saken battre ;P


gott!


LOL en bild pa mitt badrum, valdigt fint forutom rosten runt toan.


min inte sa vackra utsikt men den slar battre an den vi hade fran hanedas hotel :P




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo