» fire!

Lol, jag höll på att gömma berätta en sak som hände för 2 nätter sen.
Jag hade äntligen blivit av med alla tal och prov och så var det en röd dag på fredagen så jädrar va skönt det skulle bli att äntligen få sova ut...trodde jag.
Kl 2.44 flög jag upp ur sägen av ett tjutande ljud, shit va rädd jag blev. Jag kände mig helt förvirrad men förstod att det måste vara ngt alarm så jag drog på mig en tjock tröja och mina boots samt min mobil och passet och skyndade mig ner för alla trappor. Jag kände dock ingen brand rök och de andra som gick ner samtidigt hade inte sett ngt heller. men vi kom ner och väntade utanför i kylan och jag kunde tydligt se att det var nga som stod i trapphuset och pratade med varandra, en av dem var förstås sanna. Snälla lixom i fall det faktiskt hade varit en brand (ex på nedervåningen) så skulle man ju för fan inte stå där och prata. =_=
hur som helst så var det ingen brand så vi gick upp och la oss igen, somnade ganska snabbt även om jag typ var klarvaken. Kl 5:25 gick det andra brand alarmet av och jag gick ner för andra gången men fortfarande ingen brand så vi gick upp och jag funderade i fall jag skulle lägga mig lr gå upp :P Men jag gick o la mig igen och kl 6:02 gick larmet på igen! jag ville ju inte chansa så jag gick ner där typ bara jag och australiensarna kom:P efter det så gick inte larmet igång mera=_= shit va surt asså.

Filmade den sista gången kl 6 på morronen, typ ingen brydde sig att gå ut då :P Men jädrar vilket ljud!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo