» Top 10 - Mode Bloggar

Jag har valt att lägga till yttligare e kategori som heter top 10, vilket jag kommer att lista mina top 10 bästa/favoriter av ngt och nr  1 = favorit/bäst
Så jag börjar därför min lista med mina favoriter innom modebloggar.


10



Fashiontoast
Nyligen upptäkt denna sida, men hon har en cool stil med läder, nitar, päls och fina bilder.

9

SCR783
Genom denna Australienska modellen fick jag min inspiration från när jag började att göra om mina kläder och använda nitar osv, uppdaterar inte jätte ofta men läger ut ett antal bilder då och då.

8

http://paulasimons.webblogg.se/images/2010/paulasimonscollage2-2_72650154.jpg
Paulina Simmons
gillar hennes blogg väldigt mycket, hen hon har haft perioder då hon knappt skriver ngt.

7


Shimmer and fade
En sida med endast bilder och det är väldigt blandat men oftast mycket mode bilder. Rolig blogg om man bara har lust att kolla på fina bilder.

6


Kenza
Så klart så är ju Kenza ett måste eftersom hon var den första svenska blogerskan jag började följa. Hon har en spänande blogg och är otroligt skön.

5

Sofia Åslund
Också en ny, älskar hennes klädstil och bilder, och har en mycket inspirerande blogg. kommer definitift att fortsätta följa denna ett tag till.

4

Lisa Olsson

Hon har vunnit ett pris som årets fasionista och har en väldigt spännande blogg med fina bilder, det är bara lite synd att hon inte bloggar så mkt som man hade hoppats.

3


Hanna Beth
Föredetta scenequeen, nu modell och modebloggare, bor i LA och har dejtat Cyrus Curtis. Hannas blogg var den första bloggen jag fastnade för, hon har haft flera otroliga stilar och har värkligen koll på modet. Jag har följt hennes blogg i 2-3 år och den blir bara bättre och bättre, tyvärr så har hon inte heller skrivit så mkt de senaste månaderna men jag rekomenderar hennes blogg starkt till er alla.

2


Audrey Kitching
Audrey och Hanna har varit bästa vänner och hon har ochså varit en scenequeen innan, nu modell. Hon har en unik stil som jag inte har sätt ngn annan stans och hennes blogg är mycket rolig att läsa. Hon bloggar väldigt ofta så man blir aldrig uttråkad.

1


Rebecka Ståhl
Rebecka kommer först på min lista, hon är både en mycket skön tjej sammt modemedveten och man blir aldrig utråkad av att läsa hennes blogg. Hon är inte rädd att göra bort sig och står för det hon tycker. Man blir helt enkelt glad av att läsa hennes blogg.


rebecka
07 Mars, 2010 - 15:20 / BLOGG: http://rstahl.devote.se

ÅH. jag hittade detta nyss! tack snälla du för den fina förstaplaceringen. Blir så varm... många pussar! :)

Paula
07 Mars, 2010 - 15:20 / BLOGG: http://paulasimons.webblogg.se/

Tack så mycket! Kul att du gillar min blogg ! :) Ska bättra mig med uppdateringen ;)

Nyxos
07 Mars, 2010 - 15:20 / BLOGG: http://nyxos.blogg.se/

Rebecka: blev helt paff när jag såg att du hade hittat detta gamla inlägg ^^ du är klart den skönaste bloggaren där ute, läser varje dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo